För den inbitne fotbollsälskaren

Manchester City

Det pågår allt som oftast vilda diskussioner på internets fotbollsforum mellan supportrar om vilket klubblag som är det absolut främsta och vilken liga som innehåller de bästa lagen i världen. Svårigheten är att endast ett fåtal lag från respektive ligor når spel ute i Europa, vilket gör fullständiga analyser och därefter slutsatser omöjliga på flera fronter. Det flesta enas dock om att Premier League mycket möjligt kan vara den liga som håller högst lägsta nivå och överlag bjuder sin publik på fantastisk fotboll.

Vilken sida du än ställer dig på i förhållande till världens klubbfotboll önskar vi dig möjligheten att någon gång i livet på plats, antingen få ta del av den magiska känsla som infinner sig under ett El Clásico (möten mellan Barcelona FC och Real Madrid), kanske på Camp Nou (Barcas hemmaarena som även är den största i Europa), ett möte mellan de båda storlagen Manchester City och Machester United som tillsammans delar staden i två olika grupperingar, eller varför inte medverka under någon match i den tyska ligan mellan Bayern Munchen och valfritt annat topplag, för att live varit med om nöjet att ta del av en av Europas mest legendariska fotbollsklubbar. En tysk maskin.

Vi väljer ogärna att ta någon som helst ställning då all fotboll i grund och botten intresserar oss och låter därför diskussionen stå på vid gavel även i framtiden om vart man kan ta del av planetens bästa matcher.

Ett bra alternativ för svenskar

För dig som är intresserad av bra paketresor till just Premier League under årets säsong står lyckan dig bi. Det finns nämligen en svensk aktör på resemarknaden som bland annat specialiserat sig på resor av just detta slag. Hos dom behöver du inte som hos många andra konkurrenter oroa dig för om matchbiljetterna du köpt faktiskt är giltiga när du väl står på plats i insläppet till arenan, då företaget står i direktkontakt med klubbarna som erbjuds i deras resesortiment. Vi ser det som en klar fördel att tryggt kunna boka resan hos ett svenskt reseföretag och slippa strul med att på egen hand gå igenom fallgroparna som tyvärr är en realitet på dagens marknad.