Planera din affärsresa

När du ska iväg på en affärsresa så är det bra om du planerar den så du inte råkar ut för att ha glömt tandborsten eller mobilladdaren. För många är det rätt vanligt att vara på resande fot. Om du planerar dina resor så kommer du att få ut mer av dom.

Det skrivs artiklar och nyheter om affärsresor på sidan med samma namn (affärsresor.se), du kan läsa artiklarna här. Som exempel på artikel kan nämnas framgångsrik teambuilding på affärsresan. På denna sida skriver vi om lite praktiska saker att tänka på innan du åker iväg på din affärsresa.

  • AffärsresaNågot som kan vara bra att göra är att köpa dubbel uppsättning av vissa produkter, till exempel tandborste och tandkräm. Mobilladdare och hörlurar och lägga den ena uppsättningen i din resväska och den andra i ditt handbagage, om oturen skulle vara framme och din väska skulle hamna på villovägar.
  • Innan du åker kan du kolla upp vad som gäller på hotellet, är det gratis internet, finns det hårtork på rummet? När serveras det frukost? Antingen kollar du upp via hotellets webbplats eller så ringer du upp hotellet om du inte hittar den information du söker.
  • Andra saker som kan vara bra att tänka på är att ladda din tekniska prylar så som telefon och bärbara dator. Då vet du att dessa prylar fungerar ett tag även om du inte skulle hitta möjlighet till laddning under en period. Köp med dig en litet apotek med huvudvärkstabletter och annat som kan vara bra att ha om du skulle få ont någonstans.

Lycka till med din affärsresa hoppas du få ut det du vill med din resa och att den blir lyckad.