Planera resan noga

Innan man ger sig ut och reser så är det vitögt att man planerar noga så man får med sig det som man mest är i behov av. Vissa gånger kanske man inte tänker sig för och får med sig för mycket av något och glömmer det viktigaste hemma.

Det är inte alltid som man har möjlighet att ladda sin smarta telefon då man är ute på resa. Då kan det vara bra att ha tänkt på det innan man beger sig på sin tripp. Powerbanks är något som alltid ska finnas med i en resväska tycker vi. Denna kan vara till oerhört stor hjälp om man inte hittar något strömuttag att kunna ladda sin telefon. Köp gärna på er ett par stycken av dessa som ni laddar hemma innan ni ger er iväg på er resa. Ju högre mAh den har desto fler gånger kan den användas innan man behöver ladda sin strömbank igen.

Mycket beror på var ni ska resa någonstans, är det resa inom norden så kanske man klarar sig relativt bra även om man skulle lämnat något viktigt hemma. Annat är det om det är fråga om en Thailandsresa och man ska vara borta ett par veckor. Kruxet är att resväskan rymmer det en rymmer och den får inte väga allt för mycket. Det gäller att packa smart om man ska resa långt och vara borta länge. Gör gärna en lista innan som går att bocka av för varje ska som packas ner i resväskan.