Resa till de Svenska fjällen

Det lackar mot jul och vintern börjar som smått ta ett stadigt tag om vårt avlånga land. Än så länge så kan det vara bar backe där du bor men i de Svenska fjällen så börjar det att fyllas på och snart så är det full fart i backarna. Det har varit lite snö hittills men som vi vet så kommer det att bli vinter så småningom.

Att resa till de Svenska fjällen är något som vi gjort länge, vi har fantastiska Åre med alla de underbara nedfarterna och pister. Vill man åka lite längre upp i landet så hittar vi både Kittelfjäll, Tärnaby och Hemavan inte långt ifrån varandra. Vill man få bra skidåkning så behöver man inte alls åka till alperna eller något annat ställe. Det finns mycket att uppleva i vårt avlånga land. Se till att boka boende i tid inför högsäsong under sportlov och påsken. Det kan vara mycket som redan är uppbokat.

Se till så att skidutrustningen är komplett med allt vad det innebär. Behöver ni nya skidglasögon så finns dessa att hitta i välsorterade sportbutiker på nätet. Det är viktigt att man kollar upp så att skidor och bindningar är som de ska innan man ger sig ut i pisterna. Bindningar kan behövas justeras för att sitta fast när de ska och lösa ut när och om det behövs. Vi vill inte att det blir några benbrott på den resa ni ger er ut på.